Tabăra de Tineret “Progres” (31 iulie – 5 august 2017)

iulie 26, 2017
5
Views


Departamentul de tineret de la Poarta Cerului organizează evenimentul pe care nu îți permiți să-l pierzi, Tabăra Progres 2017.
Într-un cadru frumos, în mijlocul naturii, înconjurati de brazi și râuri de munte, vă invităm alături de noi să petreceți câteva zile pe care promitem că nu le veți uita niciodată!
Vom avea timp de închinare, seminarii biblice, jocuri, competiții, timp devoțional, foc de tabără și alte surprize. Vor veni invitați speciali, oameni care ne vor învăța din Scripturi, ne vor conduce în închinare și alături de care vom clădi noi experiențe cu Dumnezeu.
Alături de toate acestea, ne vom bucura de prezența multor tineri, vom învăța și vom deprinde adevărata socializare, dar mai presus de toate, ne vom bucura de prezența lui Dumnezeu.

Article Categories:
poarta cerului · tabara crestina · tineret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.