Timisul Evanghelic
Targ de Craciun caritabil la Biserica Aletheia din Timisoara

Targ de Craciun caritabil la Biserica Aletheia din Timisoara

Targ de Craciun caritabil la Biserica Aletheia din Timisoara


Departamentul de Adolescenti al Bisericii Aletheia organizeaza, in perioada 15-16 Decembrie 2018, un targ de Craciun caritabil, in sala de evenimente a Bisericii Aletheia.

Un eveniment dedicat intregii familii, targul propune spre vanzare aranjamente de Craciun, obiecte hand-made, felicitari, dulciuri, carti, dar si o zona de bazar cu jucarii, hainute, jocuri si multe alte suprize. In cadrul Targului de Craciun vor fi desfasurate si activitati pentru copii: ateliere de povesti, face-painting, ateliere de craft, in ambele zile. În schimbul unei donatii participantii vor putea servi ceai, cafea, prajituri si fursecuri pregatite de adolescentii din Aletheia.

Targul se deschide sambata, 15 Decembrie la ora 17:00. In aceeași zi, in cadrul targului, de la ora 19:00, va avea loc si un concert de colinde cu Simona Loga si Alin Vesa.

Prima zi de targ va avea si un loc destinat fotografiilor de familie, intr-un cadru tematic, fotografiile fiind realizate gratuit si primite apoi de participanti in format electronic.

A doua zi de targ, duminica,16 Decembrie, invita participantii de la ora 12:00 la un pranz impreuna, dupa programul Bisericii Aletheia, in sala de evenimente. De la ora 14:00 va avea loc un atelier grauit de felicitari hand made, pe care apoi fiecare participant poate sa le trimita catre cineva cunoscut, prin posta, in acest sens putand fi achizitionate timbre si plicuri.

Fondurile stranse din vanzarea de produse, in cadrul primei editii a targului de Craciun, vor fi donate catre o familie de 6 copii orfani, cu varste intre 6 si 16 ani care sunt crescuti de o matusa, in judetul Alba si pe care biserica Aletheia ii sustine in mod constant.

In cadrul targului se cauta 3 Ambasadori de Bine care sa doneze o suma minima de 300 Ron pentru familia din judetul Alba, ambasadori care vor primi din partea Adolescentilor din Aletheia un cadou personalizat, locuri VIP in cadrul targului, concertului de colinde si pranzului, si o sesiune foto de Craciun de 30 de minute.

Adolecentii din Alehteia va invita, din nou, sa fiti alaturi de ei in acest demers de fi impreuna de Craciun si de a face o fapta buna pentru semenii nostri.

@TimisulEvanghelic

Adauga Comentariu

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO