Timisul Evanghelic
VIDEO: Cristian Barbosu – Biblia între adevăr și îndoială

VIDEO: Cristian Barbosu – Biblia între adevăr și îndoială

Secvente video cu Cristian Bărbosu din Biserica Speranța din Chișinău 03.02.2012

Biblia nu e o oarecare carte.
Inspre incurajarea credintei, spre echiparea noastra,

Pastorul Cristian Barbosu da 3 argumente pentru Scriptura:

@TimisulEvanghelic

1 comment

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

  • Incredibil! O predica mare pentru a demonstra ca orasul Tir a fost distrus exact cum a fost profetit in Biblie. Pe la 16:54 zice ca "astazi acel oras este populat doar de pescari exact cum a profetit Ezechiel. Poftim???

    Domnule predicator, nu era frumos sa dati un search pe google maps si sa vedeti un street view (pt cei care doresc: cautati Tyre Lebanon)? Acolo sunt cladiri cu multe etaje, hoteluri, resorturi, plaji, tarana e la locul ei, se fac sapaturi arheologice, chiar in acea tarana care trebuia razuita (sau care a razuit-o Alexandru cel mare "exact" cum a fost profetit), insula nu este sub nivelul marii asa cum a fost prorocit….

    Sau eventual, cititi cartea lui Ezechiel pana la capat? O sa vedeti, in Ezechiel 29:18 ca Ezechiel recunoaste prorocia nu a functionat (Cel putin ca Nebucadnetar nu a reusit nimic, nu cum se afirma in acest video).

Urmareste-ne pe

Ne place să întâlnim oameni interesanți și să ne facem noi prieteni.

Doneaza pentru site-ul TimisulEvanghelic.RO